Site Overlay

Meist

Hiiumaa Vorst ja Grill pakub parimat kvaliteeti alates aastast 2014, kui taastasime Hiiumaal vorsti valmistamise pea 12 aastase pausi järel.

Ettevõtte algusaastatel oli meie eesmärgiks suurt nõudlust omavate lihatoodete koguste suurendamine ning tehnoloogia täiustamine ka käsitöö seadmetega. Tänaseks päevaks kuuluvad Hiiumaa Vorst ja Grilli toodete sortimenti peale suitsulihade ka täis- ja poolsuitsuvorstid, mitmed snäkid ning erinevad grill-lihad ja -vorstid, ka kalatooted.

Kõrge kvaliteedi tagab käsitööna valmistatud tooted, puhas tooraine ja mis kõige olulisem – tarbija vajaduste pidev arvestamine. Pikemas perspektiivis soovime pakkuda lihatoodete turule delikatesstooteid, mis on valmistatud saare puhtas looduses kasvanud loomadest ja kaladest.

Bränd „Hiiu Roheline“ sobib meie kauni ja puhta saare toodetele, sellest on inspireeritud ka meie tunnuslause “Hiiumaa mahe puudutus Sinu toidulaual”. Meie visiooniks on saada eelistatuimaks käsitööna valmistatud lihatoodete tootjaks Eestimaal.